Friday, December 17, 2010

Cuti-cuti sekolah GiveAway


Dengan gandingan mantap 2 blog yang telah Cik Ila follow ni, Mama Adam dan LAdy_dyLA ,Cik ila dengan berbesar hati nak join contest Give Away ni.Yela,daripada buang masa tak tentu pasal,baik join contest ni kan?Mudah saja.Jadilah follower kedua-dua link tu,contest ni tamat pada 31 Dis 2010..Sempat lagi pada siapa-siapa yang nak join tu.Cik ila nak tambah semangat utk mama Adam untuk terus maintain berblogging.Satu yang Cik Ila kagum dengan Mama Adam ni,sebab dia seorang yang gigih dan tak putus asa.Tak percaya?tengok entri dia,banyak contest dan menunjukkan Mama Adam tak putus-putus mencuba.Persaingan sihat kat situ.Syabas Mama Adam.Cik Ila sokong! :)

Id follower : Cik Ila

Nak tag : bynakeroppi dan mysweetyummy

1 comment: