Wednesday, December 29, 2010

GiveAway blog misztrex


Kawan sekolah buat GiveAway!!
Mesti join punye
Semua ni aku buat,demi menaikkan semangat beliau.
(Bese la,aku support member)
beliau yang dimaksudkan adalah Trex,bukan dinasour tapi manusia!
Nak join,klik sini
 
 
SYARAT-SYARAT PENYERTAAN

1) follow blog http://misztrex.blogspot.com/ dan ingat no follower korang
DONE.Tapi dah lama follow.mana nak ingat no.follower.
 
2) share dan like button facebook di entry ini dan sila ingat no like korang
DONE.Like to no.4
3) buat satu entry bertajuk "giveaway 3tahun blog misztrex!" dan letak banner kat atas ni dan link kan ke entry ini
DONE
3) tag 3 orang dan make sure mereka tahu
DONE
Tag :
1.http://humblemodest.blogspot.com/
2.http://izyanyuyu.blogspot.com
3.http://aanie.blogspot.com


4) letak banner giveaway di sidebar blog korang dan link kan ke entry ni
DONE
5) tinggalkan link penyertaan, no like button dan no follower korang kat comment entry ni.. untuk senang trex check nanti yea..
DONE.Tunggu entri ni siap dulu baru leh publish dan comment.

Okeh.siap!

4 comments: