Thursday, March 3, 2011

CONTEST gambar muka sedih paling menarik

Dah lama tak join contest.Okeh kali ni unik sikit contest nye,Contest gambar muka paling menarik.Haa,bila check folder dalam laptop terjumpa la satu gambar sedih ni,tapi tak tahu la orang lain tengok sedih ke tak.Jom kita tengok syarat-syaratnya.

  1. Kena jadi follower owner blog : Ekinn Zhareef *WAJIB. kalau tak follow susah la nak update contest kan?
  2. Buat entry dengan tajuk "CONTEST gambar muka sedih paling menarik " & banner contest wajib ada.
  3. Letak banner contest kat sidebar korang.
  4. Link kan entry contest korang kat comment entry nie.
  5. Tag 3 orang aktif blogger.
Okeh,gambar yang terpilih kali ni adalah;

Sedih tak? Memang tengah sedih ni ;(
** Pada yang nak join,sila klik gambar tu....ok,cik ila nak tag siapa eh?/Random la eh..

No comments:

Post a Comment