Friday, January 27, 2012

GIVEAWAY BY NOUVEAU CLOSET


Cik Ila join Giveway ni;


Giveaway ni bermula 24 Jan 2012 hingga 12 Feb 2012

Pemenang berdasarkan kreativiti.Tapi Cik Ila tak ada idea sangat macam mana nak bagi kreatif.Tapi bila CIk Ila like page Nouveau Closet tu,CIk ila nampak banyak ladies punya barang macam tudung dan beg untuk girl macam Cik Ila. Macam tau-tau je Cik Ila suka terjah page macam tu.So,lain kali..boleh la bagi link blog dan fan page pada kawan-kawan untuk shopping on9.

So,apa tunggu lagi.Jom join.

CIk Ila nak tag;

Mama Adam
Elly
Hariana

No comments:

Post a Comment