Saturday, February 11, 2012

Giveaway Kznabihah Eksklusif item


Cik Ila join giveaway ni yang berakhir 29 Feb 2012.
Hadiah-hadiah sangat menarik.Rugi u'olls tak join.Nak join? Sila klik SINI

Ok,untung review item pulak,Cik Ila pilih High waist skirt with polka dots ribbon!
Nak tau sebab apa?

Bagi Cik Ila,High Waist skirt sangat sesuai untuk dibawa ke mana-mana majlis sama ada dinner,atau nak bawa berjalan-jalan,shopping dan sebagainya.



Kalau tengok pada gambar,skirt ni sesuai dipadankan dengan sebarang pattern baju terutama yang suka pakai blouse yang ada motif tu.Skirt ni jugak simple dan sesuai untuk setiap kategori saiz badan sebab skirt ni tak ada motif menegak atau melintang.Macam kita tahu,motif menegak akan menyerlahkan ketinggian dan motif melintang menjadikan kita lebih lebar.So,dengan skirt ni,anda tak perlu risau dengan semua tu.Yakin dengan diri ,anda ada style! ;)

Ribbon yang ada pada skirt berunsurkan tema ala-ala Inggeris.Ingat tak gaun Inggeris dulu-dulu yang ada ribbon kat belakang?Cantik dan kemas bila gadis melayu mencuba tema Inggeris ni dengan gaya tersendiri dan masih kekalkan identiti melayu.

Jadi,apa tunggu lagi,rebut skirt ni sekarang!


Cik Ila nak tag;


CIk eL
Mama Adam
ShaSha

No comments:

Post a Comment