Wednesday, April 3, 2013

Contest Time!


Hari ni join contest pulak.

Siapa nak join,boleh klik sini;


Nak bercerita tentang blog cik jue kita ni, cik ila rasa blog dia memang bertemakan family yang sangat bahagia. Nak tau betul ke tak,tengok dari header blog,memang sweet family kan?Tu baru header,belum isinya lagi.Tentang cikjue pulak,rasanya tak ada apa nak dikomen,cuma cik ila memang puji blog cikjue sebab cikjue salah seorang yang mendahulukan family lebih daripada yang lain-lain.Thumbs up cikjue!!

Yang tak suka? Eh, rasanya tak ada pulak! Hehe. Cuma pendapat cik ila,lebih bagus jugak kalau ada penambah-baikkan dari segi blog. Bukan blog tak bagus,cuma mungkin boleh tambah apa-apa lagi untuk menceriakan blog sama ada tukar font dan saiz wording pada entri, kesesuaian warna dan kalau boleh jugak,banyakkan info menarik bukan sekadar tentang family semata-mata.Mungkin jugak boleh tambah gambar sebagai penyeri pada entri. Orang kata,kalau tak tulis panjang pun tak apa,kalau ada gambar,menarik jugak blog.

Hmmm..rasanya tu saja komen membina dari Cik Ila.Harap-harap bertambahlah rezeki cikjue sekeluarga sempena contest dan hadiah yang nak diberi tu.Amin.InsyaAllah.Semoga dipermudahkan segalanya untuk Cik Jue!


2 comments:

  1. dr contest yg sama
    done follow

    http://iu-hazirah.blogspot.com/2013/04/contest-timejom-join.html

    ReplyDelete